leje af bil

Leje af bil med driveon.net – så er det let at leje en bil!

driveon.net har forskellige tilbud når du skal foretage leje af bil. Skal du leje en bil for en aften eller i en weekend, så giver driveon.net dig mulighed for at leje henholdsvis weekendbil eller en fyraftensbil til en særlig pris. Ønsker du at leje bil i en længere/anden periode så kontakt os for at høre nærmere om aktuelle tilbud på leje af bil fra driveon.net for den periode du har brug for at leje bil.

Lej bil med driveon.net
Billig leje af bill med driveon.net
Hos os er der ingen krav om guldkort eller VIP-medlemskab for at foretage leje af bil til fornuftige priser. Hos driveon.net er det at leje en bil gjort hurtigt, nemt og billigt. Du skal blot indtaste start- og slutdato for hvornår du vil leje en bil og vælge hvor du vil afhente din lejebil. Book bilen online og modtag bekræftelse på din billeje via mail. De eneste krav for at leje bil ved driveon.net er, at personen, der ønsker at leje en bil er minimum 21 år og, at denne person skal have haft kørekort i minimum et år.


Billigt når du skal leje en bil

For at sikre, at vi kan holde prisen nede, så du kan leje en bil billigt, har vi valgt kun at have to typer af biler. "Den store" som fungerer som flyttebil eller varevogn og "Den Lille" som er det vi kalder personbilen du lejer hos driveon.net. Personbilen er en Renault Clio eller lignende størrelse. Bilen har plads til fire personer ud over chaufføren. Vi anvender udelukkende modeller, der er sikre og pålidelige til både erhvervs- og familiebrug. Kontakt os for at høre nærmere om biludlejning og København.

Lej bil i en længere periode – Leasing

Hvis du ønsker at leje en bil i en længere periode tilbyder vi også minileasing (leasing af bil privat) hvor du får en leasingbil med alt inkl. i den periode du har brug for bilen – helt op til 36 måneder. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker mere information om en leasingbil.

Kontakt os på tlf. 70 11 44 5570 11 44 55 | Lej bil i København V, Nyropsgade 6