cookie og privatlivspolitikCookies, formål og relevans

  1. AnkerBeskyttelse af dine oplysninger

Persondatabeskyttelse har høj prioritet i Europcar, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personoplysninger behandles og beskyttes.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger? 
Østergaard Biler A/S ("Europcar") ejet af Europcar Participation (Frankrig) er ansvarlig for de personoplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personoplysninger i henhold til gældende love om databeskyttelse.

Hovedkontor i DK
Europcar – Østergaard Biler A/S
Jens Baggesens Vej 90N
8200 Århus N

Hvilke oplysninger behandler vi?

Europcar indsamler og behandler oplysninger om dig:

  • når du indgår en leje- eller leasingaftale med os,
  • når du kontakter os, fx fordi du vil ændre en booking eller indgive en klage,  
  • når du har en brugerprofil på vores hjemmeside,
  • når du bruger vores hjemmeside og evt. andre hjemmesider i Europcar-koncernen og/eller reagerer på markedsføring fra os

Det betyder, at vi bl.a. behandler oplysninger om dit navn, adresse, alder, interesser og præferencer mv. Når du lejer eller leaser en bil eller køber en anden ydelse hos Europcar, registrerer vi oplysninger om din leje- eller leasingaftale, fx biltype, hvor bilen benyttes og evt. formålet (såsom daglig kørsel, feriekørsel, arbejdsbrug), dine til-, fravalg og tilkøb og andre karakteristika om, fx pris og lejetidspunkt.

Hvis du har givet samtykke til det, registrerer vi oplysninger om dig og din adfærd, når du bruger Europcars hjemmeside eller andre hjemmesider, der tilhører Europcar-koncernen, fx din klikadfærd, leje- og leasinghistorik, hvilke biler, lokationer, tilbud og kampagner du ser, dine søgninger og filtre og hvor du befinder dig. Vi registrerer også din IP-adresse og data om dit styresystem, din mobile enhed og din browser. Hvis vi sender dig henvendelser eller viser dig markedsføring, registrerer vi, om du åbner henvendelsen og hvilke tilbud, nyheder og kampagner du evt. reagerer på.

Hvis du ikke har givet samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger til målrettet markedsføring, vil vi indsamle og behandle oplysninger om dig som beskrevet oven for med henblik på at målrette vores markedsføring over for dig i det omfang det kan begrundes i en legitim interesse, som vi vurderer overstiger hensynet til dig.

Hvad bruger vi dine oplysninger til (formål)?