En bil, en pris, en kvalitet: God!

driveon.net er biludlejning uden omsvøb

driveon.net er biludlejning til rimelige priser, så alle kan nyde friheden til at køre ud i det blå. Man skal hverken have guldkort eller VIP-medlemskab for at foretage leje af bil til fornuftige priser. Hos driveon.net er det at leje bil gjort nemt og billigt. Lej bil billigt her og nu, book online og modtag bekræftigelse på din billeje via mail.

Her er ingen valgfrihed - kun frihed

driveon.net holder prisen nede på biludlejning ved kun at have to biltyper: "Den store" = varevognen og "Den Lille" = personbilen. Vi har valgt modeller, der er sikre og pålidelige. Biler til både erhvervs- og familiebrug. Vi kan godt lide nye biler, så vi skifter dem ofte - så du kan være sikker på, at få en ny bil i god stand hos os. Læs mere om "Den store" og "Den lille" her.  

Her er ingen overflødig service - kun service

Hos driveon.net har vi sparet på administrationen. Vi beder i stedet vores kunder om, at være med til at gøre biludlejning hos driveon.net billigt ved høflig selvbetjening via vores hjemmeside. Tjek også vores "Ofte stillede spørgsmål" hvis du vil vide mere. Er du stadigvæk i tvivl, kan du selvfølgelig altid ringe til os. Du finder kontaktoplysninger her. Lej bil billigt, nemt og hurtigt via driveon.net. 

Kontakt os på tlf. 70 11 44 5570 11 44 55 | Lej bil i København V, Nyropsgade 6