Leje af varevogn

Skal du flytte? Fragte nye møbler fra butikken og hjem? Rydde ud i nogle af de gamle ting i udhuset eller kælderen? Have havemøblerne flyttet til sommerhuset i Sverige? Så lej en varevogn og få plads til mere end hvad bagagerummet i en personbil kan rumme.

Flere og flere får øjnene op for det fleksible i at leje eller lease en varevogn i kortere eller længere perioder og har kun varevognen i den periode du har brug for den. Vi har udlejning til både private og virksomheder, og vores kassevogne kræver bare almindeligt B-kørekort.

Leje af varevogn hos driveon.netdriveon.net Biludlejning er den perfekte samarbejdspartner – også når det handler om leje af en varevogn eller flyttebil. Hos os kan du let og hurtigt booke og leje varevogn. Vi har autoudlejning til både private og til virksomheder. Vores varevogne kræver ikke særligt kørekort, men kun et almindeligt B-kørekort.

Varevogne fra driveon.net er typisk af modellen Renault Trafic eller en lignende varevogn. Renault Trafic er 288 cm i længden og har en højde på 140 cm. Ved andre modeller kan målene afvige lidt men din flyttebil er altid min. 288 cm lang. Varevogne fra driveon.net er udstyret med airbags og ABS-bremser, så du kan være sikker på at nå sikkert frem til opgaven. Ud over føreren af den lejede kassevogn, så er der plads til to passagerer.

Afhængig af hvad du skal bruge varevogn til så tilbyder vi forskellige leje perioder. Fx ”Fyraftensbil”, hvor du afhenter din varevogn efter kl. 16:00 og afleverer senest efterfølgende dag kl. 8:00. Har du brug for bilen i lidt længere tid til opgaven, så tilbyder vi en billig varevogn i et helt døgn for meget billige priser.  Hvis du ønsker en anden periodelængde er det naturligvis også muligt. Vi har vi samlet en oversigt over vores billige biludlejning priser på varevogne så kontakt os og hør nærmere om billeje i København, eller hvis du har spørgsmål omkring Leasing.

Kontakt os på tlf. 70 11 44 5570 11 44 55 | Lej bil i København V, Nyropsgade 6