Leasing af bil privat

Der er flere fordele ved privat leasing af bil. De vigtigste er, at det er let og enkelt at lease, du kender den faste månedlige udgift i hele leasingperioden, du skal ikke bekymre dig om udgifter til reparationer, service og vedligeholdelse, du har altid en nyere bil og du skal ikke tænke på et værditab når du vil skifte bil.

Privat leasing med driveon.netHos driveon.net tilbyder vi minileasing – hvor ’mini’ ikke har noget med bilens størrelse at gøre. Dine fordele ved minileasing frem for traditionel leasing er, at du ikke binder dig til en lang leasing periode, du bestemmer selv leasinglængden og du ikke skal binde noget kapital når du leaser bilen, da der ikke er nogen engangsydelse. Det betyder også, at du ikke har nogen kredit belastning i perioden for din minileasing aftale. Derfor er minileasing en god løsning ved leasing af bil privat.

I privat leasing aftalen med driveon.net er der én pris. Alt er inkluderet, så du har ingen udgifter til ejerafgift og kaskoforsikring. Skulle uheldet være ude så bilen skal på værksted eller når bilen er til service, så får du erstatningsbil. Aftalen inkluderer også vejhjælp.

Minileasing har eksisteret på det danske bilmarked gennem nogen tid. Traditionelt har det dog været noget, der især har været brugt af erhvervslivet til leasing af varebiler, varevogne, kassevogne og lignende, men på det seneste er det slået an inden for privat leasing også, da de private kunder i stigende grad har fået øje på fordelene ved meget kortvarig leasing, hvor det er let at komme ud af aftalen igen.

Driveon.net tilbyder også minileasing til erhverv. Måske er din virksomhed og/eller kørselsbehov meget sæsonafhængigt så virksomheden ikke har samme kørselsbehov i vintermånederne som resten af året. Her er fordelene ved minileasing, korte bindingsperioder og ingen kapitalbinding noget, der tiltaler mange af vores erhvervskunder.

Hvis du også kan se fordelene ved en privat bil leasing aftale eller en minileasing aftale for din virksomhed så kontakt vores Leasing afdeling på tlf. 70 11 44 55 eller skriv til salg@driveon.net og hør nærmere om vores aktuelle leasing tilbud.


Vi tilbyder også almindelig leje af bil i kortere eller længere perioder. Læs mere om leje af bil på driveon.net


Kontakt os på tlf. 70 11 44 5570 11 44 55 | Lej bil i København V, Nyropsgade 6