Det siger kunderne

Enorm stor professionalisme

D. 17.11.2015


"Vi har været enormt afhængige af en varevogn til flytning af lager og har i den forbindelse anvendt driveon.net. Vi har oplevet en enorm stor professionalisme og vi kunne aldrig forestille os at anvende et andet firma til udlejning af biler. Alle de biler vi har modtaget har fungeret vildt godt, og det har aldrig været noget problem ift. afhentning og aflevering af bilerne.”

Christian Harboe
Medejer af Black Snow
Blacksnow.dk  I  facebook.com/blacksnowdkFantastisk service

D. 11.05.2015


"Jeg har brugt driveon.net 2 gange og begge gange har jeg fået en super positiv oplevelse. Medarbejderne er yderst servicemindede og altid i godt humør, uanset om man ringer eller kommer forbi kontoret. Udlejning er foregået problemfrit begge gang og det er helt sikker der jeg lejer bil næste gang. Tak for jeres service, effektivitet og gode humør :-)"

Tine
PrivatkundeDet virker bare!

D. 17.03.2015


"Jeg har efterhånden lejet bil hos driveon mange gange, og hver gang fungerer det bare! Ingen uigennemskuelige bonusprogrammer, ingen "servicemedarbejdere" i høje hæle og stramme jakkesæt, ingen "gratis" kaffe på partner-tankstationerne og ingen komplicerede bil-klasser, hvor man måske er heldig at få en bil med plads bagi. Til gengæld en fuldstændig ren og simpel forretningsmodel. Det går lynhurtigt at hente og aflevere bilen, medarbejderne er venlige, kompetente og i øjenhøjde, bilerne er hverken for store eller for små og slutafregningen kommer 3 minutter efter aflevering og er gennemskuelig. I har en trofast kunde i mig. :-)"

Henrik Georg Andersen
Privatkunde


Super kompetent! Stor ros herfra.

D. 16.02.2015


"Super kompetent! Stor ros herfra. Jeg har lejet gennem Jer to gange, og havde i går fornøjelsen af at benytte en af Jeres nyere biler. Kvaliteten af Jeres biler er i top, klargøringen gik efter bogen, prisen er super god, Jeres hjemmeside er dejlig overskuelig. Informationen og servicen fra Jeres medarbejdere er god. Ikke så meget pis - bare god konkret og relevant beskrivelse af hvordan tingene foregår. Jeg tøver ikke med at anbefale Jer, og kommer helt sikkert til at benytte Jer igen."

Nicolai Normann Pedersen
Privatkunde

Kvaliteten af Jeres bil og dens bremsesystem gjorde, at jeg ikke kom i skred.

D. 02.02.2015


"Desuden vil jeg gerne takke Jer. Jeg har i nat haft en rigtig ubehagelig oplevelse. På vej hjem fra Stockholm bliver vejret pludselig dårligt, men det får ikke alle billister til at tilpasse sig forholdene. Jeg bliver overhalet af en mindre ældre bil. 100 meter foran mig skrider den lille bil rundt i det glatte føre og i ren refleks klodser jeg bremsen. Jeg når næsten ikke at registrere det, men efterfølgende står det ret klart for mig at kvaliteten af Jeres bil og dens bremsesystem gjorde, at jeg ikke kom i skred selvom jeg klodsede bremserne. Havde jeg lejet en gammel vogn tør jeg slet ikke tænke på hvad der ville være sket mig. Jeg kan komme hjem til min kæreste i stedet for at sidde i en grøft i Sverige eller det der er værre. Jeg er virkelig tilfreds med standen på Jeres vognpark - og for prisen for den sags skyld. Fortsæt den høje standard! I har i mig fundet en loyal kunde :-) "

Martin Rask
CEO, Munkcollective


Lejen var billig og slutregningen lød på det aftalte beløb.

D. 15.12.2014


"Venlig og professionel betjening. Bilen kørte som den skulle. Lejen var billig og slutregningen lød på det aftalte beløb. Kan varmt anbefales."

Poul Falk-Jensen
Privatkunde


Hyggelige og servicemindede medarbejdere.

D. 28.01.2014


"Har nu 3 gange lejet varebiler i Københavns afdelingen. Hver gang har jeg mødt hyggelige og servicemindede medarbejdere. Bilerne er blevet afleveret udenfor normal åbningstid, og tidligt næste dag er der elektronisk kommet en fyldestgørende afregning, som passede med det aftalte. Er ikke i tvivl om at jeg skal bruge driveon.net næste gang."

Ole Andersen
Privatkunde

Det hele gik smertefrit og perfekt, og receptionisten var venlig og hjælpsom

D. 23.02.2012


"Jeg lejede i går en varevogn hos driveon.net, og havde en god oplevelse. Det hele gik smertefrit og perfekt, og receptionisten var venlig og hjælpsom. Jeg frygtede lidt nogle skjulte gebyrer, som jeg har læst i en anmeldelse, og fordi de tilbyder biludlejning til utroligt billige priser, men der var absolut ingen gebyr udover det i forvejen aftalte. Så jeg anbefaler varmt driveon.net til dem der gerne vil leje bil."

Jamila Ben
PrivatkundeKontakt os på tlf. 70 11 44 5570 11 44 55 | Lej bil i København V, Nyropsgade 6