Det siger kunderne

Enorm stor professionalisme

D. 17.11.2015


"Vi har været enormt afhængige af en varevogn til flytning af lager og har i den forbindelse anvendt driveon.net. Vi har oplevet en enorm stor professionalisme og vi kunne aldrig forestille os at anvende et andet firma til udlejning af biler. Alle de biler vi har modtaget har fungeret vildt godt, og det har aldrig været noget problem ift. afhentning og aflevering af bilerne.”

Christian Harboe
Medejer af Black Snow
Blacksnow.dk  I  facebook.com/blacksnowdkFantastisk service

D. 11.05.2015


"Jeg har brugt driveon.net 2 gange og begge gange har jeg fået en super positiv oplevelse. Medarbejderne er yderst servicemindede og altid i godt humør, uanset om man ringer eller kommer forbi kontoret. Udlejning er foregået problemfrit begge gang og det er helt sikker der jeg lejer bil næste gang. Tak for jeres service, effektivitet og gode humør :-)"

Tine
PrivatkundeDet virker bare!

D. 17.03.2015


"Jeg har efterhånden lejet bil hos driveon mange gange, og hver gang fungerer det bare! Ingen uigennemskuelige bonusprogrammer, ingen "servicemedarbejdere" i høje hæle og stramme jakkesæt, ingen "gratis" kaffe på partner-tankstationerne og ingen komplicerede bil-klasser, hvor man måske er heldig at få en bil med plads bagi. Til gengæld en fuldstændig ren og simpel forretningsmodel. Det går lynhurtigt at hente og aflevere bilen, medarbejderne er venlige, kompetente og i øjenhøjde, bilerne er hverken for store eller for små og slutafregningen kommer 3 minutter efter aflevering og er gennemskuelig. I har en trofast kunde i mig. :-)"

Henrik Georg Andersen
Privatkunde


Super kompetent! Stor ros herfra.

D. 16.02.2015


"Super kompetent! Stor ros herfra. Jeg har lejet gennem Jer to gange, og havde i går fornøjelsen af at benytte en af Jeres nyere biler. Kvaliteten af Jeres biler er i top, klargøringen gik efter bogen, prisen er super god, Jeres hjemmeside er dejlig overskuelig. Informationen og servicen fra Jeres medarbejdere er god. Ikke så meget pis - bare god konkret og relevant beskrivelse af hvordan tingene foregår. Jeg tøver ikke med at anbefale Jer, og kommer helt sikkert til at benytte Jer igen."

Nicolai Normann Pedersen
Privatkunde